Off-grid avonturiers

Idyllisch gelegen in een eigen stuk bos, bij kabbelende beken, waterval en veel wildlife, zijn luxe ingerichten groene canvas tenten met houtkachel. Deze plaatsen zijn alleen bereikbaar te voet.

Wil je weg uit de hectiek van alle dag, en volledig unplugged, in het ritme van de natuur komen? Het ritme van de natuur, zal je goed doen. Kans op het noorderlicht is mogelijk aanwezig, en zeker de donkere nachten met ontelbare sterren laten je aarden in het hier en nu, juist dit is een essentie van uw verblijf.

Zweden het land van rust, ruimte en zelfontplooiingen. In een natuurlijke omgeving met veel bos en kleinschalige ecologische landbouw, zijn wij gevestigd; Glamping Höga Kusten

Kleinschalig en een eco-toerisme duurzaamheid certificaat wat internationaal de kwaliteit waarborgt Lees meer hierover op “nature’s best

Wat kan je verwachten:
Bij aankomst op onze boerderij zullen wij je eerst persoonlijk rondleiden over het 4 hectare tellende landgoed, waarover 3 tent plaatsen zijn verdeeld, ieder met heel veel privacy. De groene canvas tenten worden het hele jaar gebruikt en zijn voorzien van opgemaakte bedden met warme dekens, een houtkachel met hout en stoelen om gezellig bij het vuur te zitten. Je kan kiezen uit verschillende opties, van basis tot all-inclusief of juist een combinatie van deze!
Lees hier meer over op de website of stuur ons je vragen.
Bij het paviljoen zijn borden, bestek en mogelijkheden om te grillen. Bij elke tent is een vuurplaats om heerlijk in de avond marshmallow, popcorn en warme chocomelk te maken.

Op de Glamping hebben wij een sauna, hot tub, grillhut, paviljoen en schapen, paarden, konijnen, katten en onze kleine hond Kate.

Welkom bij ons thuis, waar de fika (een moment voor koffie, thee en wat lekkers) altijd klaar staat.
Voel je thuis en geniet van de eenvoud dat je zoveel rijker maakt. Wij ont-zorgen u graag en bespreken graag de mogelijkheden voor een persoonlijke vakantie planning. Voor persoonlijk advies contactformulier

Noordelijke groet,
Marco & Nicole

De diverse pakketen die wij aanbieden:

Leave a Reply

Call Now ButtonKontakt
%d bloggers like this: