Feel the rhythm of nature ”package deals” - Glamping Höga Kusten

Feel the rhythm of nature ”package deals”

Välkommen till vår ”package deals site” där vi har sammanställt paket utifrån våra egna erfarenheter. Vi stöttar lokala företag med vår verksamhet och härmed bidrar du till en hållbar utveckling av hela området vid Höga kusten.
Feel the rhythm of nature and be a part of it!

Mer info bakom bilden

Höga kusten består av fyra kommuner – Sollefteå, Kramfors, Örnsköldsvik och Härnösand. Det är en ung destination som utvecklas snabbt. Glamping Höga Kusten har som mål att vara ett föredöme som certifierat ekoturismföretag.

Varje dag inspireras vi av våra gäster, naturen och de olika kulturerna och vi delar vår passion om att våga leva och drömma.

Drömmer du också om svensk natur och kultur och vill du ha en upplevelse där vi tar dig med på ett gastronomiskt äventyr?

Ett hållbart och ekologiskt Glamping-paradis med licens av Nature’s Best® – Sveriges enda hållbarhetsmärkning för naturbaserade upplevelser.
Glamping Höga Kusten är öppet året runt.

Känn naturens rytm – vill du uppleva detta och vill du få ny energi? Låt dig överraskas vad 2 till 5 dagars naturupplevelser kan göra med dig.

Från Maj till November har vi tre Glampingtält – Forest för 4 personer, Countryside för 4 personer och Hill för 4 till 6 personer.

All inclusive innebär att middag och frukost tillhandahålls, att sängarna är bäddade och att bastu och spa värms upp speciellt för dig.

Har du allergi, eller är du vegetarian eller vegan, vänligen ange detta vid bokning.

Vi arbetar med säsongsprodukter och allt tillagas över öppet eld.

Vakna upp till fågelkonserten, frukosten väntar för dig i den finska grillstugan – eller ute, där du sakta kan vakna vid den mysiga elden, och steka ett ägg med bacon eller göra en toast  över den öppna elden.


För en vistelse på 1 natt, se info om boende

Call Now ButtonKontakt