Spring, Summer, Autumn

Spring, Summer, Autumn

Hållbart och hemtrevligt vår, sommar och höst paradis för hele familjen.

Glamping Höga kusten är öppet hela året runt!
Early Bird erbjudande (2 natt) 19 april mellan 18 juni 2022

Bokning hos oss är alltid all inclusive. Ingår frukost, middag, bastu, badtunna och paddelbrädor.
Vi tar hand om dig i en hemtrevlig miljö.
Barn upp till 14 år är gratis.

På våren, sommaren och hösten har vi 3 privat platser, Hill (tältet är 4x 6 meter), Forrest (tältet är 5 diameter),  Countrysite (tältet är 5 diameter)

In wintertid har vi specialerbjudande, följ oss på facebook eller instagram för att följa vår senaste utveckling.

Vid ankomsten mellan 15:00 och 18:00 får du en korg med en termosflaska med varmt vatten för kaffe eller te, en flaska med kallt vatten, extra fleecefilt och 2 pannlampor och ett startset för att tända kaminen så att du kan mysa vid elden i tältet. Ved till kaminen finns i tältet.

Utanför tältet finns en liten eldstad där du kan grilla marshmallows på kvällen.

Alla måltider serveras i grillstugan eller på utomhusområdet nära grillstugan.

Nordic Mamma lager maten speciell för dig över öppen eld, långsam matlagning i eldens rytm, ingredienserna är säsongsbetonade och fräscha . Vi serverar normalt maten klockan 18.00, och om du kommer lite senare meddela oss i tid, vi är ingen restaurang och har ett begränsat lager!

Ange om du har allergier, eller är vegetarian i din bokning, så att vi kan ta hänsyn till detta.

När det är mörkt ute belyser vi stigarna på gården med oljelampor, solcellslampor och levande ljus. Observera att vi inte har gatubelysning! Det är en upplevelse om du står vid tältet och på en klar natt kan du njuta av norrskenet eller den klara stjärnhimlen, enkel lycka av fader himlen och moder jord.

Nära tältet är din egen komposttoalett, och det finns ett rum med en enkel tvättmöjlighet.

HILL

På toppen av en kulle (Hill) nära ett vattenfall ligger det idylliska Glamping stället Hill.

Glampingtältet är 4 x 6 meter och är standard för 6 personer. 1 dubbelsäng och 4 separata sängar. Det finns en bänk och ett bord i tältet. Det finns ingen ström och det finns begränsad belysning.

Hill Glamping -platsen ligger bredvid bastun och badtunnan, som är separata och avskärmade i skogen. Du går förbi en liten förråds-stuga, med ett eget pentry (ingen el) och du kan använda detta om du stannar längre än en natt.

Hill Glamping erbjuder mycket avskildhet och har ett stort området, perfekt för avslappning i natur med kompisar eller familj. 

FOREST

På en liten stig mellan ängen och skogen kommer du till vår nyaste plats i skogen,  Forest Glamping är byggt på en altan ovanpå stora stenar i skogen. Tältet har en diameter på  5 meter och i tältet finns en dubbelsäng och 2 separat sängar, en kamin, ett bord och två pallar. Det finns ingen ström och det finns begränsad belysning.

Under altanen rinner en liten bäck.

Utsikten är över en liten äng med mycket hallon och blommor under sommaren. Runt tältet växer flera stora träd, mellan kullarna. Rakt fram ligger en liten stig som leder till bastun och badtunnan, dit du tar dig på en två minuters promenad. 

COUNTRYSIDE

I mitten av hagen med får och hästar har vi glamping-stället countryside, Under ett stort träd har vi byggt en altan, tältet har en diameter på 5 meter och i tältet finns en dubbelsäng och 2 separata sängar, en kamin, ett bord och två pallar. Det finns ingen ström och det finns begränsad belysning.

Utsikten är över stora hagen. Djuren är i stora hagen eller i närheten av glamping tältet countryside. Upplev det bästa av lantlivet!

Detta tält ligger nära grillstugan, och är perfekt för barnfamiljer som älskar lantlivet. Bastu och badtunna, ligger en liten bit bort i skogen. Det är en fyra minuters promenad tills du kommer till den avskärmade platsen där vi har bastun och badtunnan. 

Bastu och Badtunna

Du kan boka bastu och badtunna en del av dagen. Vi skickar ut ett sms till dig före ankomst, då kan du boka in dina tider. Handdukar ingår, du tar med egna flip-flops eller badrock.

Vår bastu är utrustad med en finsk braskamin och ett omklädningsrum. Du kan duscha ute under träden. Badtunnan har en vedkamin och bastun är helt gjord av trä. 

Vi ser till att allt är varmt så att du kan slappna av helt.

Nature is your home at Glamping Höga kusten, we take care and give you a home feeling. 

Feel the rhythm of nature and be a part of it!

Har du några frågor? Här är de vanligaste frågorna. Om det inte finns med i listan, vänligen kontakta oss.
FAQ

Call Now Buttonkontakt