Nederlands

Winnar Stjärnkväll 2023
In de afgelopen jaren heeft de attractie van het jaar een unieke faciliteit gebouwd met een echt gevoel en trekt zowel Zweedse als internationale bezoekers naar onze regio. Hoge kwaliteit, warme gastvrijheid en sterke samenwerkingen met andere actoren staan ​​centraal.

Welkom,

Een besloten, beschutte plek tussen bossen, weilanden en kabbelende beekjes. Zorgeloos met tijd voor bezinning en herstel. Persoonlijk, eenvoudig en ontspannen. Het hele jaar door kunt u genieten van onze houtgestookte sauna midden in het bos. Wij zorgen, u neemt een pauze van uw dagelijkse routines.

Back to the basics – genieten van het – simpele – leven in de natuur.

Geluk wordt gegeven door Moeder Natuur.

Glamping Höga Kusten is een buiten ervaring die je alle comfort geeft van een luxe en uitnodigende kampeerervaring. Het is een unieke vakantie-ervaring die glamping en wildernis combineert.

Het is een nieuwe stijl van kamperen waarbij je leeft in tenten die zijn uitgerust met comfortabele opgemaakte bedden met donzen dekbedden, en op de koude dagen kunt u gebruik maken van de knusse houtkachel. Op het Glamping-terrein staan geen clusters van tenten met moderne faciliteiten. Dat je kunt uitademen, en één kunt worden met de adem van de natuur, is een ervaring hier in het hoge noorden!

De Hoge Kust, gelegen langs de oostkust van Zweden, staat bekend om zijn spectaculaire landschappen en prachtige kustlijnen. Dit is een uitstekende plek voor een exclusieve glamping-ervaring.

Glamping Höga Kusten heeft het duurzaamheidslabel “Nature’s best”, het enige duurzaamheidslabel van Zweden voor natuurervaringen.

nature's best

Lees verder. Ecotoerisme & duurzaamheid

Boende i Höga kusten

We ontmoeten je graag op onze kleinschalige Eco Glamping in de prachtige bestemming De Hoge kust. Glamping Hoge kust is een klein familiebedrijf.

Groetjes, Marco, Nicole, Sterre en Yara

Call Now ButtonKontakt