Winter

Ingår i paketet: nätt i lyxigt Glampingtält bäddat med varma sängkläder och extra filtar, välkomstkorg med fika, frukost.

Extra att boka; middag, bastu, grill paket, snöskor, hundspann.

Countryside tältet är utrustad med pelletskamin,

Forest tältet utrustad med ved kamin!

Börja ditt Vinter äventyr här.

Om paket:

Sättet vi reser på har förändrats. Vi vill inte ha en allmän semester som passar alla. Vi vill utforska och fördjupa oss i den lokala skandinaviska kulturen på våra villkor, och vi vill inte bara se naturen – vi vill leva i den! Känna naturens rytm, uppleva frusna träd eller snöfall på Glamping-tältet – och du kanske till och med ser en älg eller Rudolf the red-nosed reindeer.

En blandning av glamour och camping gör glamping till en autentisk upplevelse av en unik plats.

Börja din resa till Winter Wonderland, bort från ditt dagliga liv och rörelse. Glamping Höga Kusten erbjuder en fantastisk upplevelse där man kan tillbringa den äkta skandinaviska vinternatten i ett lyxigt glampingtält. Ett hållbart och ekologiskt Glamping-paradis för hela familjen med licens av Nature’s Best® Sveriges enda hållbarhetsmärkning för natur baserade upplevelser.

Bygg din egen igloo, rulla i snön efter ett besök i bastun och ge dig ut på vägen med gnistan. Prova också en snöskovandring och upplev den fridfulla tystnaden i vinterlandskapet.

Tillbaka till det grundläggande – njut av det enkla livet i naturen utanför. Lycka ges av Moder Natur.

Det är ett sätt att uppleva det unika vinterlandskapet på landsbygden, mitt bland mellansveriges stora skogar. Med en komfort som du är van vid från lyxhotell, med sköna sängar, egen toalett och finsk vedeldad bastu.

Dag 1: Incheckning efter klockan 15.00. Ankomst till Glamping – du får med en fikakorg och gör en rundtur på Glampingen, du kan använda vildmarks-spa och gosa med djuren på gården.

Dag 2 : dagar startar med vildmarksfrukost, där du sakta kan vakna runt den mysiga elden, steka ett ägg med bacon eller göra en toastmacka över den öppna elden.

Du kan välja olika extra’s och aktiviteter.

Vi rekommenderar 1 aktivitet per dag.

All inclusive package. Middag, bastu, snöskor.

Middag, The Nordic mamma laga middag met lokal producerande råvaror, i grill kåta runtom elden kan du njuten av en småkuplevelse!

Bastu, är mitten i skogen, utrustad met en finsk vedkamin, och ute dusch. I winter kan du rolla i snö.

Grill paket, met potatisgratäng, grill spett, salad, marshmallows, använda grill kåta 1,5 timmer.

Ryggsäck, lunch, termos, fika, fleecefilt.

Hundspann (pris efter förfrågan)

Testa snöskoter (450 SEK per person)

Snöskotertur i Örnsköldsvik (pris efter förfrågan)

Åk häst och släde från grillkåtan och gör en tur runt om i Undrom. Bokas bara på kvällen (450 SEK per person). 

Alpine ski, eller längskidor (website Sollefteå)

Vinteräventyr väntar ute, vi har snöskor och en jättebra skog. Efter instruktioner kan du vandra upp på berget bakom Glampingen. Du kan ta med en ryggsäck med termos och fika/ lunch; när du väl är uppe har du en väldigt bra utsikt över landskapet, och kanske du se ända till slalombacken i Sollefteå. När du kommer tillbaka kan du slappna av i Grillkåtan och laga våfflor över öppen eld.

Call Now ButtonKontakt