Helpension med julbord på High coast whisky

Vistelsen inkluderar: frukost, bäddade sängar, handdukar, transport till och från High Coast Distillery, julbord och Winter Tour.

Kombinera ett fantastiskt julbord med naturnära övernattning. Bo i våra vackra tält i naturen med bäddade sängar. Mot kvällen skjutsar vi er till High Coast Distillery där ni går en Winter Tour och får en inblick i whiskytillverkningen och prova två sorters whisky. Efter visningen är det dags för Restaurang 63°N populära julbord. När ni är mätta och belåtna hämtar vi upp er för transport tillbaka till ert tält.

Varmt välkomna till 2022 års upplaga av Restaurang 63°N julbord. Årets första julbord går av stapeln fredagen den 18 november. Njut av julens intågande i en fantastisk miljö och upplev god mat och dryck. Vid ankomst bjuds ni på pepparkakor och glögg och får sedan njuta av vårt dignande julbord. Självklart har vi härliga inslag av vår whisky på julbordet samt riktiga klassiker man inte kan vara utan. Fredag- och lördagskvällar bjuder vi in lokala trubadurer som underhåller under och efter maten och ser till att ni får en oförglömlig kväll. Självklart är vår bar fylld med passande ölsorter och goda viner. Njut även av vår destillerisnaps som bara går att prova här hos oss.

Passa på och njut av ett vintrigt destilleri och prova på vår Winter Tour innan julbordet. En guidad visning av vårt destilleri och lagerhus som avslutas med provsmakning av två av våra favoritwhiskys. Under visningen får ni en inblick i hur vi tillverkar vår whisky och och historien bakom vårt destilleri.

I paketet ingår:

• 1 natt i våra glampingtält,

• Bäddade sängar

• Välkomstkorg med fika och en rundtur på glampingområdet

• Julbord på High coast Distillery 

• Transport till och från High Coast Distillery

• Vildmarksfrukost

Call Now ButtonKontakt