Nature best in winter wonderland - Glamping Höga Kusten

Nature best in winter wonderland

Ingår i paketet: Minst 2 nätter i Glampingtält, välkomstkorg med fika, 2x frukost, 2x middag, bäddat med varma sängkläder och extra filtar, snöskor

Börja ditt Glamping äventyr här.

Om paket:

Sättet vi reser på har förändrats. Vi vill inte ha en allmän semester som passar alla. Vi vill utforska och fördjupa oss i den lokala skandinaviska kulturen på våra villkor, och vi vill inte bara se naturen – vi vill leva i den! Känna naturens rytm, uppleva frusna träd eller snöfall på Glamping-tältet – och du kanske till och med ser en älg eller Rudolf the red-nosed reindeer.

En blandning av glamour och camping gör glamping till en autentisk upplevelse av en unik plats.  

Börja din resa till Winter Wonderland, bort från ditt dagliga liv och rörelse. Glamping Höga Kusten erbjuder en fantastisk upplevelse där man kan tillbringa den äkta skandinaviska vinternatten i ett lyxigt glampingtält.

Bygg din egen igloo, rulla i snön efter ett besök i bastun och ge dig ut på vägen med gnistan. Prova också en snöskovandring och upplev den fridfulla tystnaden i vinterlandskapet.

Tillbaka till det grundläggande – njut av det enkla livet i naturen utanför. Lycka ges av Moder Natur.

Det är ett sätt att uppleva det unika vinterlandskapet på landsbygden, mitt bland mellansveriges stora skogar. Med en komfort som du är van vid från lyxhotell, med sköna sängar, egen toalett och finsk vedeldad bastu.

Dag 1: Incheckning efter klockan 15.00. Ankomst till Glamping – du får med en fikakorg och gör en rundtur på Glampingen. The Nordic Mamma lagar mat över öppen eld speciellt för våra gäster, du kan använda vildmarks-spa och gosa med djuren på gården.

Dag 2: Eller flera dagar med vildmarksfrukost, där du sakta kan vakna runt den mysiga elden, steka ett ägg med bacon eller göra en toastmacka över den öppna elden. 

Du kan välja ut olika aktiviteter, vi rekommenderar 1 aktivitet per dag utom slädtur med häst som bara bokas på kvällen. 

  • Snöskovandring (gratis)
  • Hundspann (pris efter förfrågan)
  • Testa snöskoter (450 SEK per person)
  • Snöskotertur i Örnsköldsvik (pris efter förfrågan)
  • Åk häst och släde från grillkåtan och gör en tur runt om i Undrom. Bokas bara på kvällen (450 SEK per person). 
  • Alpine ski, eller längskidor (website Sollefteå)
  • Ryggsäck, med lunch, termos och fika, fleecefilt.

Vinteräventyr väntar ute, vi har snöskor och en jättebra skog. Efter instruktioner kan du vandra upp på berget bakom Glampingen.  Du kan ta med en ryggsäck med termos och fika/ lunch; när du väl är uppe har du en väldigt bra utsikt över landskapet, och kanske du se ända till slalombacken i Sollefteå. När du kommer tillbaka kan du slappna av i Grillkåtan och kanske laga våfflor över öppen eld. Klockan 18.00 serverar vi middag och på kvällen kan du relaxa i vildsmarks-spa. 

Call Now ButtonKontakt