Nature best to relax

Nature best to relax

Ett hållbart och ekologiskt Glamping-paradis för hela familjen med licens av Nature’s Best® Sveriges enda hållbarhetsmärkning för naturbaserade upplevelser. Glamping Höga kusten är öppet hela året runt!
Nature best to relax special erbjudande från 2 natter eller 4 natter all inclusive vistelse i ett av våran lyxiga inredda Glamping-tält, riktiga sängar, alla måltider, bastu, Spa och en privat torrtoalett.

3655 SEK 2 natter för 2 personer
6500 SEK 4 natter för 2 personer

Bokning hos oss är alltid all inclusive. Ingår frukost, middag, bastu, badtunna, Sjö hav sommar paket och möjlighet att använda paddle board.

Känn naturens rytm, vill du uppleva detta och vill du få ny energi, låt dig bli överraskad vad 2 eller 4 dagars natur kan göra med dig.

På Glamping Höga Kusten har vi 3 tält som vi hyr ut under vår, sommar, höst: forest för 4, countryside för 4 personer och Hill place för 4 till 6 personer.

All inclusive innebär att alla måltider tillhandahålls, att sängarna är bäddade och att bastun och spa värms upp speciellt för dig. 2x middag 2x frukost

Har du allergi, eller är du vegetarian eller vegan, vänligen ange detta vid bokning.
Vi arbetar med säsongs produkter och allt tillagas över öppen eld.

Vakna upp till fågelkonserten, frukosten vänta för dig i den Finska grillstugan, mysigt runt elden kan du sakta vakna, och stek ett ägg med bacon eller göra toast maka vid den öppna elden.

På mellandagen kan du välja vad du vill göra.

Dag aktiviteter,

Vandring, i Höga kusten kan du välja själv, vi kan ge dig de bästa rekommendationerna personligen på ankomstdagen.

Besök High Coast whisky, endast på lördagar. Vi tar dig till platsen, där du kommer att njuta av en lunch och du kommer att få en rundtur och provning. I slutet av eftermiddagen hämtar vi dig för att återvända till Glamping. Extrapris 700 kr p.p.

10 km pilgrimsled (Ådalsleden) från Gålsjö bruk till Boteå kyrkan, en vacker väg genom omväxlande landskap, skogar, kullar och lantbruk efter skyltning för pilgrimer. Vi tar dig till startplatsen ca 5 km från Glamping och hämtar dig vid Boteå kyrkan. Du kan får en lunch paket och en karta med massor av extra information. Vi har även ryggsäckar.

Hemma på Glamping kan du ta en promenad bakom Glamping, gosa med gårdens djur och njuta av lugnet vid paviljongen.

BOKA NU paket “nature best to relax”

Call Now ButtonKontakt