Vandringspaket

Ådalsled (pelgrims led mellan Boteå kyrkan och Gålsjöbruk.)

Ingår i paketet: Minst 2 nätter i Glampingtält, välkomstkorg med fika, frukost, middag, lunch, skjuts till och från vandringsled, vildmarks-spa, bäddat sängar, handdukar, Ryggsäck, med lunch, termos och fika.

Börja ditt Helpension Glamping här.

Om paket:

Dag 1: incheckning efter klockan 15.00 Ankomst till Glamping, du tar med en fika korg och har en rundtur på Glamping, The Nordic Mamma, lagar mat över öppen eld special för våra gäster. Använda vildmarks spa. Och gosa med djuren på gården.

Dag 2, 3, och 4 dagar vandra på Ådalsled, vi skjutsa mellan start vandring och Glamping, och skjutsa dig tillbaka till Glamping. 

Kort ledbeskrivning och förslag på etapper.

Etapp Boteå Kyrka – Gålsjö bruk ca 11 km

Från Boteå går en Pilgrimsled till Gålsjö Bruk. Leden passerar Boteåsen, Stöndar och vidare på en väg upp till Gålsjö Bruk. 

Etapp Gålsjö Bruk – Undromsbodarna ca 10 km

Från Gålsjö Bruk går leden vidare mot Undromsbodarna. Här går leden mestadels på stigar bortsett från ett parti på grusvägar där leden passerar Botniabanan. 

Etapp Undromsbodarna – Sanna ca 15 km

Efter att man passerat Undromsbodarna går man en fin och lättvandrad sträcka mot det klassiska brandtornet på Undromshöjden. Undromshöjden ligger 431 m över havet och är ett av de högsta bergen i Ångermanland. Här är det gott om vida vyer över skogar och sjöar. Från brandtornet är utsikten hänförande och vid klart väder kan man se ända ned mot havet. 

Från Undromshöjden följer man den s.k Tornstigen ned mot landsvägen vid Sanna på Gålsjöns norra sida. 

Från Sanna kommer leden att bindas samman med Vildmarksleden genom en sträckning öster om Gålsjön.

Ladda ner broschyren: 

Vi serverar frukost och middag i grillkåtan eller på uteplatsen nära denna. Middagen serveras kl 18.00 och vi äter den gemensamt runt elden. Skulle du av någon anledning inte kunna vara på plats till kl 18 ber vi att du hör av dig.  Till maten serveras alkoholfria drycker och vi avrundar med kaffe för den som önskar. Vi serverar alltid en fast varmrätt, och om du har allergier eller är vegetarian behöver du därför meddela oss detta i god tid före din ankomstdag. Vi ber dig observera att vi inte är en traditionell restaurang, varför vi endast har råvaror hemma för dagens bokningar. Det gör även att vi kan vara hållbara och hålla oss till lokala och säsongsbaserade råvaror.

Call Now ButtonKontakt