Whiskyfestival och Glamping

Helgen den 28 & 29juni är High Coast Whiskyfestival tillbaka. Biljetterna är släppta så det är bara att välja bland det kanske största utbudet hittills. Köp dina biljetter redan nu för att säkra din plats och njut av unika whiskyupplevelser med provningsledare i världsklass, i en stämningsfull miljö vid älvstranden i Höga Kusten.

Vi kommer inom kort att offentliggöra festivalens musikaliska inslag. I vanlig ordning kan du räkna med skön live-musik båda dagarna

Många bokar in sig på flera provningar i tält och lagerhus, skapar ett eget schema och provar High Coast Whisky eller annan exklusiv whisky från andra delar av världen. Men möjligheten till den helt spontana festivalupplevelsen finns som ett utmärkt alternativ eller som kombination.

Slå dig ned vid ett av alla bord som finns utplacerade på området, kanske nära scenen för en musikalisk inramning, allt nära älvstranden dit hjärtat av festivalen flyttat. Prata med en av de främsta tunnbindarna, låt oss berätta mer om vår whisky och kännatmosfären i lagerhusen där mängder av fat skapar whisky i just denna stund.

Destilleriet är igång och fat fylls i tapphuset, ja du befinner dig mitt i en festival där whiskyproduktion pågår. Möjligheten att själv bli en del av fatresan erbjuds med olika fattyper, så kanske kommer du tillbaka nästa år och provsmakar din alldeles egna whisky, eller så är det i år du provar ditt fat i fatägarloungen.

Vårt Glampingboende ligger i direkt anslutning till festivalen vid scenen. Tänk på att det är mycket folk i området och att under och strax efter festivalen är det mycket folk i rörelse kring tälten och ljudnivån stundtals kan bli hög. Det här boendet är det optimala festivalboendet där du känner festivalpulsen.

I festivalpaketet ingår:

• 2 nätter i våra Glampingtält

Bäddade och bekväma sängar

Välkomstkorg

Tvådagarsbiljetter till High Coast Whiskyfestival

Vildmarks frukost

Ankomst 28 juni:
Efter kl 12 kan du checka in i besökscentrat vid destilleriet. Du får en gästbok med all information om din vistelse och whiskyfestivalen.

29 juni:
Vildmarksfrukost vid stranden.
Festivalen är öppen 11:00-22:00

30 juni:
Vildmarksfrukost vid stranden.
Utcheckning senast kl 13.

Boka nu eller mail till; Hej@glampinghogakusten.com

Nicole; 070-2203639

Vänta inte med att boka, det här kommer att bli en höjdpunkt för sommarens semester, vi lovar!

Biljetter till festivalens olika provningar hittar du här: Tickster

Call Now ButtonKontakt